Generel information

Flyselskaber

Hos os er du i sikre hænder, idet vi altid vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu. Vi benytter kun gode anerkendte flyselskaber såsom: KLM/Airfrance, SAS, Norwegian, Iberia, British Airways, TAP, Swiss, Lufthansa, Austrian, Brussels Airlines, Finnair, Virgin, Quantas, Emirates, Qatar, South African Airways, inkl. de samarbejdende luftfartsselskaber(alliancer).

Fly

Bagageregler

Hvor meget må bagagen veje? Af hensyn til flyvesikkerheden er der fastsat en grænse for hvor meget den ind-checkede bagage må veje. Det skyldes bl.a at det er vigtigt for besætningen at kende flyets nøjagtige vægt inklusive brændstof, bagage, passagerer osv. når starten beregnes. Kontakt altid Svane Rejser eller flyselskab for at få oplyst hvor meget din indskrevne bagage og din håndbagage må veje. Tag med Single Rejser – og rejs trygt.

bagageregler

Rejseforsikring

Det gule sygesikringskort (og blå EU-bevis) dækker ikke for skader sket under rejse udenfor EU og EØS-landene (fx Norge, Schweiz og Island). Vi anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring med højeste dækning. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring og glæder os til at rådgive dig. Men husk altid at tjekke dine forsikringer inden du drager ud i den store verden. Tag med Single Rejser og rejs sikkert.

Sygesikringsbevis

Rejsegavekort

Giv et rejsegavekort til en du holder af Hvis du står og mangler den perfekte gave, har vi den perfekte løsning. Du kan give et rejsegavekort, hvor modtageren får en oplevelse for livet.
Du bestemmer selv beløbet og modtageren kan frit vælge mellem alle vores rejser. Modtageren kan benytte gavekortet til at betale hele rejsen, eller en del af rejsen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og er gyldigt i 3 år. Kontakt os nu

gavekort

Stærk Kreditrating