SingleRejser er et danskejet seriøst rejsebureau, som hører under Svane Rejser. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1156), som er din sikkerhed for en tryg rejse. Vi har over 30 års erfaring i at planlægge, skræddersy og fuldføre rejser til hele verden.

Hvad adskiller os så fra andre?
Vi har valgt at tilbyde individuelle rejser til singler. Hos os skal man ikke være medlem af en singleklub, hvor det per automatik hele tiden skal dreje sig om fælles madlavning og spisning, konstant fælles samvær, fælles sport, men i stedet med respekt for mennesket og at opleve på egne vilkår sammen med andre singler. Vi bor i enkeltværelser, du kan vælge udflugter i fællesskab eller vælge andre arrangementer af mere individuel karakter. Det er helt op til dig.

Om Single-Rejser
Single-Rejser er for singler 29+ og andre der ønsker at se verden og have fantastiske rejseoplevelser til nære og fjerne rejsemål. På vores single ferie vil du møde andre singler, hvor berigelse, kendskab til andre kulturer og livsglæde er fællesnævneren. Vi har indlagt rige muligheder til frirum på vores ture, i kombination med fælles oplevelser i et fint harmonisk samspil. Vores formål er ikke at agere som dating bureau, men i stedet med et oprigtigt ønske om at give muligheden for at rejse ud i verden i samvær med andre singler.

Siden 1981 er singler steget med 57%
Den store stigning ses især hos personer mellem 30 og 60 år, derfor mener vi det er på tide at give singler en pendant til de overfyldte gruppe-rejser med fokus på fællessang og guitarspil. Der er intet i vejen med sidstnævnte hvis det er formålet, men vi tror 100 % på at der findes en stor gruppe singler som ønsker at opleve rejser med andre singler for rejsens og oplevelsens skyld. Man kan sagtens gå alene til foredrag, man kan også gå i biografen alene, men at rejse ud i verden alene kræver for nogen noget mere, især hvis du er ældre og blevet enlig. Det forsøger vi at gøre op med. De fleste af os ønsker jo at dele de store øjeblikke i livet med andre, det er hvad Single-Rejser ønsker at tilbyde dig, på dine vilkår!

Vores rejser
Formålet er ganske enkelt at skabe minderige rejser, med fokus på selvvalgt samvær, oplevelse og livsglæde sammen med andre enlige. Vi har valgt en bred vifte af forskelligartede rejser, for mennesker er forskellige. I vores program vil du finde alt fra single rundrejser til Cuba, busrejser til Berlin, fælles musikrejser rundt i Europa samt andre skønne single ferier.

 

 

Personerne bag SingleRejser

Per R. / Direktør & Partner (ham til venstre)

Antje R. / Administration & Partner

Ditte Eisner / SingleRejse-specialist, Salg & Administration