Aktiv ferie

Med vores aktive ferier tilbyder vi en anden måde at rejse på. Her er aktivitet og bevægelse i fokus. Man kommer tættere på kulturen og naturen, når man rejser rundt på fx cykel, danser med en lokal eller traver rundt i bakker og bjerge.

Kultur og Strand

Tag med Single-rejser ud i verden, hvor det kulturelle er en del af en lækker strandferie. Vi sammensætter rejserne med en storby og hvor de sidste dage tilbringes på stranden.

Senior Singler

Senior single henvender sig primært til dig der er 50+ og ikke bange for at rejse ud i verden og få endnu et eventyr, sammen med andre skønne mennesker.

Storbyferie

Har du en drøm om at se Ho Chi Minh City, gå på Den Kinesiske Mur eller blot stå på toppen af Eiffeltårnet. Mulighederne er mange. Se hvad vi har af dejlige storbyer på programmet lige nu, som du kan opleve sammen med andre singler.

Single med børn

Rejs ud i verden sammen med andre single forældre og giv dine børn en oplevelse for livet. Hold øje med vores hjemmeside for fremtidige rejser.

Rundrejse

Vores rundrejser er sammensat af erfarne rejsespecialister og har det ene formål at give jer den bedste oplevelse i det land I besøger. Der bliver lagt meget energi i, at rundrejsen bringer en velfungerende og dynamisk gruppe rundt på de bedste og største steder.