Aktiv ferie

Med vores aktive ferier tilbyder vi en anden måde at rejse på. Her er aktivitet og bevægelse i fokus. Man kommer tættere på kulturen og naturen, når man rejser rundt på fx cykel, danser sammen med de lokale eller traver rundt i bakker og bjerge.

Kultur og Strand

Tag med SingleRejser ud i verden, hvor det kulturelle er en del af en lækker strandferie. Vi sammensætter rejserne, så I både er i storbyen og på stranden de sidste dage./vc_column_text]

Senior Singler

Senior-single henvender sig primært til dig, der er 50+ og ikke bange for at rejse ud i verden og få endnu et eventyr sammen med andre skønne mennesker.

Storbyferier

Har du en drøm om at se Ho Chi Minh City, gå på Den Kinesiske Mur eller blot stå i toppen af Eiffeltårnet. Mulighederne er mange. Se hvilke dejlige storbyer vi har på programmet lige nu, og som du kan opleve sammen med andre singler.

Singler med børn

Rejs ud i verden sammen med andre singleforældre og giv dine børn en oplevelse for livet. Hold øje med vores hjemmeside for fremtidige rejser.

Rundrejser

Vores rundrejser er sammensat af erfarne rejsespecialister og har det ene formål at give jer den bedste oplevelse i det land, som I besøger. Der bliver lagt meget energi i, at rundrejsen bringer en velfungerende og dynamisk gruppe rundt på de bedste og største steder.