Andalusiens highlights – UDSOLGT

 • Destination:
 • Varighed: 8 days
 • Departs: 08/03/2017
 • Arrives: 15/03/2017
 • Ca. Pris: 9,980 kr.

Efter megen efterspørgsel slår vi nu vores spænende rundrejse til Andalusien op igen.
Vi oplever det kulturelle Andalusien med base i den hyggelige, spanske by Antequera. Byen er ikke alene en utrolig fin by, men beliggenheden er også perfekt, som udgangspunkt for at opleve alle Andalusiens største seværdigheder bl.a. Sevilla, Córdoba, Granada, Alhambra og Málaga.
En unik chance for at få Andalusien rigtig ind under huden på 8 dage – hvor du kun pakker kufferten ud én gang!

En spændende kulturel rundrejse i det smukke Sydspanien med dansk rejseleder og andre single-rejsende. Turen vil gennemføres af en bosiddende dansktalende rejseleder. Turene består af en blanding af hel- og halvdags udflugter, så der vil også være god mulighed for selv at tage på opdagelse og slappe af i det dejlige klima. Gruppen vil består af max. 20 singlerejsende og alle har naturligvis deres eget værelse.

Pris:
Pris 9.980,- kr. pr. person i enkelt værelse, inkl. halvpension. – UDSOLGT – se rejsen ANDALUSIEN SINGLE RUNDREJSE i stedet.

Viva España!

Denne rejse er afrejst.  – Se aktuel rejse til Andalusien her

Det er ikke helt uden grund at Spanien er manges foretrukne feriedestination og at så mange vender tilbage år efter år. Spanien har simpelthen så meget at byde på! På denne tur skal vi på opdagelse i det smukke Sydspanien. Her skal vi bl.a. på opdagelse i de fine gamle byer og rundt i den smukke natur. Vi bor alle dagene på det samme hotel i den hyggelige Antequera by med halvpension. Antequera ligger ca. 45 km. fra Malaga og har haft stor historisk betydning i Malaga området. Byen er i dag spækket med kirker og monumenter, og ikke mindst hyggelige pladser og gader.

Med udsigten til en gennemsnitstemperatur på 18 grader i marts og udsigten til smukke byer, paladser, hyggelige cafeer, god mad, godt selskab og spændende historier – så kan vi ikke vente med at komme afsted. Vil du med?

Dag 1
Afrejse fra Danmark, ankomst i Malaga og transport til Antequera

Vi mødes i Kastrup lufthavn og sætter kurs mod Malaga med Norwegian Airlines (bagage er naturligvis allerede inkluderet i prisen). Vi ankommer til Malaga lufthavn omkring klokken 15 og bliver mødt af vores danske rejseleder, som vil følge med os i bussen, de ca. 45 km. til Antequera.
På toppen af en høj knejser den mauriske borg og i horisonten kan vi skimte Peña de los Enamora-dos” eller ”De Elskendes Klippe” som er Antequeras vartegn.
Efter aftensmaden, som er med i halvpensionen, kan vi evt. gå en tur ind til centrum af byen. Her kan vi kigge os lidt omkring og måske nyde et glas vin, inden vi for alvor tager fat på oplevelserne i morgen.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. aftensmad

Dag 2
På byrundtur i Antequera

Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet begiver vi os ud på en byrundtur i Antequera. Vi besøger først “Los Dólmenes”, som er et par meget store og meget gamle kæmpehøje. “Dólmen de Menga” er 4500 år gammel og dermed “Spaniens ældste bygning”. Taget vejer 200 tons. Derefter tager vi på vandretur i den gamle bydel i Antequera. På denne gåtur kommer vi op på byens højeste del, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Foruden bymur, kirker, klostre, fæstning, romerske rester, smalle stræder og skæve pladser har det historiske Antequera en fantastisk atmosfære. På denne gåtur får vi også forklaret, hvordan sådan en almindelig spansk by på 40.000 indbyggere fungerer, – en by, som trods sine mange monumenter og lange spændende historie endnu ikke er opdaget af masseturismen.
Vi afslutter dagen ved Coso Viejo Torvet i tid til en frokost i byen (ikke inkluderet). Resten af dagen er ikke programlagt. Måske er humøret til lidt afslapning i byen eller tilbage på hotellet, eller måske tager vi ud på lidt mere sightseeing i den smukke by. Vi kan måske besøge bymuseet, som er indrettet i et gammelt rigmandspalads. Her findes en af Spaniens største skatte: en statue lavet i bronze for ca. 2000 år siden. Statuen er i naturlig størrelse og meget smuk. Den forestiller en ung mand, som var slave hos en rig, romersk familie. Et besøge til en af byens mere end 30 kirker kan absolut også anbefales.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad og aftensmad

Dag 3
Heldags tur til Córdoba

Vi kører til Córdoba, som engang var Europas største by. Vi tager på en gåtur i det historiske centrum, som er utrolig godt velbevaret, og hvor gaderne stadig har den samme krogede form, som maurerne i sin tid designede, bl.a. med henblik på at forvirre en evt. indtrængende fjende. Den smukke “Calle de las Flores”, blomstergaden, er et klart eksempel på gammel, maurisk gadestruktur. Vi får en rundvisning med en lokalguide i den 1000 år gamle moské. Karl V’s katolske domkirke er bygget 500 år senere og passet ind midt i moskéen, som er den næststørste moské i hele verden. Et meget kuriøst bygningsværk. Man tror det ikke, før man har set det. Córdoba har Spaniens smukkeste patioer (hvidkalkede gårde dekoreret med blomster). På vej tilbage fra Córdoba besøger vi en af egnens typiske vingårde.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad og aftensmad

Dag 4
Udflugt til Granada

Udflugt til Granada, hvor vi efter en spadseretur med guiden har ophold på egen hånd i Granada centrum. De største seværdigheder er Spaniens første renæssance Domkirke og Capilla Real med de legendariske monarker, Isabel og Fernandos smukke grav. Det gamle mauriske silkemarked, Alcaicería er også et besøg værd. Efter frokost kører vi op på det verdensberømte palads, Alhambra, som er bygget af maurerne for 700 år siden. Rundvisningen foregår med lokal guide og omfatter også det smukt beliggende sommerpalads, Generalife. Hen under aften går turen tilbage til hotellet.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad og aftensmad

Dag 5
Ahhh Malaga (halvdagstur)

I Picassos fødeby, Málaga, starter vi rundvisningen med en bustur, hvor vi kommer helt op til klippen, Gibralfaro. Herfra er der en herlig udsigt over Málaga havn og by. Vi holder en fotopause, hvorefter rundvisningen fortsætter til byens historiske centrum. Resten af opholdet i den travle storby er på egen hånd. Málaga er Andalusiens næststørste by, og den har fået et meget stort opsving efter indvielsen af Picasso-Museet, som er indrettet i et smukt, gammelt rigmandspalads. Foruden Picasso-Museet er det nyindviede Thyssen-Museum og Domkirken oplagte temaer. Disse seværdigheder ligger tæt ved hinanden i den historiske bydel i Málaga centrum. Retur til Antequera, hvor vi har sen eftermiddag på egen hånd.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad og aftensmad

Dag 6
Dagstur til Sevilla

Dagens udflugt går til Sevilla, hvor vi lægger ud med en Panorama Tour i bussen gennem Andalusiens hovedstad. Her ser vi bl.a. Guldtårnet, San Telmo Palæet, den gamle tobaksfabrik (Bizet, Carmen) og den flotte promenade langs floden, Guadalquivir. Vi holder kaffepause i María Luísa-parken med den flotte Plaza España, som var centrum i verdensudstillingen 1929. Efter en gåtur med guiden har vi ophold på egen hånd i Sevillas historiske bydel med det legendariske jødekvarter, Santa Cruz med smalle stræder og charmerende små pladser med duftende appelsintræer. Sevilla har verdens største, gotiske domkirke. Columbus er begravet i kirken. Det mauriske 100 m høje kirketårn, La Giralda, Sevillas vartegn, er 800 år gammelt. Pedro den Grusommes kongeslot fra 1300-tallet, som er bygget i maurisk stil er også en af Sevillas helt store seværdigheder.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad og aftensmad

Dag 7
Det ukendte Spanien – Alfarnate

Fra hotellet sætter vi kurs mod det nordlige Axarquia, igennem den spanske ”countryside” med panoramiske udsigter over bjergene og uforglemmelige landskaber: Området bliver også kaldt ”Sydens Pyrenæer”.
Vi kører igennem smukke olivenlunde, nogle af dem vurderet som mere end tusind år gamle. Vi stopper undervejs for at kunne tage nogle billeder af disse unikke landskaber.
Vi besøger også en olivenfabrik på vejen. Her får vi en rundvisning og indblik i oliefremstillingen. Vi får naturligvis også en smagsprøve på olien sammen med hjemmebagt brød fra området.
Herefter besøger vi to af de mest typiske landsbyer i Malagaprovinsen, hvor der bliver mulighed for at nyde de små gader og se hvordan livet leves her.
Vi besøger nu et husmuseum, som er cirka 300 år gammelt. Her bliver der budt på et glas vin med nogle typiske snacks fra området, som mandler, figner, fignebrød, oliven, rosiner og flere slags forskellig honning. Herefter nyder vi nu en herlig frokost i private hjem, som er tilberedt af ægte spanske husmødre
Menuen kan består af:
• Salat og forskellige hjemmelavede pølser.
• Hjemmelavet ragout, kål, gryderet, gazpachuelo osv.
• Svinekød eller kylling tilberedt på forskellige hjemmelavede måder, med grøntsager, stegte kartofler, omelet, osv.
• Frisk frugt.
• Kaffe med hjemmelavede småkager og forskellige hjemmelavede likører og brandys.
Maden bliver serveret med rødvin, hvidvin og mineral vand (så meget som I nu lyster).
Efter frokosten bliver vi fulgt tilbage til bussen, hvor vi tager afsked med husmødrene og kører tilbage til hotellet.

Overnatning på Hotel Antequera
Inkl. morgenmad, frokost og aftensmad

Dag 8
Hjemrejse
Så er vi nået til sidste dag på denne dejlige rundrejse i Andalusien. Vi tilbringer en rolig formiddag på hotellet og kan nå en god frokost (ikke inkluderet) inden vi sætter os i bussen og kører tilbage til Malaga og vores fly hjem.

Inkl. morgenmad

Har du lyst til at tage med os til Spanien, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en single-rejse sammen med andre der havde det lige som mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelserne med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par, her var jeg sammen med andre singler, nogle med børn, det synes jeg er at foretrække, dejlig ferie og oplevelse.

  Maria

Se flere detaljer om turen:

Pris

Pris pr. person  i enkelt værelse: 9980 kr. – UDSOLGT nye datoer er på vej.
(mulighed for at dele værelse med en anden – rabat 990 kr. pr. person)

Inkluderet i prisen:

 • Fly t/r København – Malaga med Norwegian
 • 1 indtjekket bagage på flyturen (maks 23 kg)
 • 7 overnatninger på Hotel Antequera i enkelt værelse
 • Halvpension på hoteller (inkl. morgenmad/aftensmad + lokale drikkevarer)
 • Frokost på dag 7
 • Dansk rejseleder på hele turen
 • NB: Enkelte steder vil der være påkrævet en lokalguide, denne vil være engelsktalende
 • Alle transfer og transporter på turen
 • Diverse indgange i det programlagt arrangement, som ikke er nævnt som ”egen betaling”

Ikke inkluderet:

 • Afbestillingsforsikring
 • Diverse drikkevarer ud over dem nævnt som inkluderet i programmet
 • Mad og drikke på flyrejsen
 • Øvrige måltider (forvent 13 Euro for simpelt måltid på cafe/20-25 Euro på restaurant)
 • Drikkepenge (forvent ca. 200 kr. pr. person)
 • Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Dag-til-dag program kort

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2: Halvdags udflugt i Antequera

Dag 3: Heldags udflugt til Córdoba

Dag 4: Heldags tur til Granada inkl. Alhambra

Dag 5: Tur til Malaga – halvdags program

Dag 6: Heldags tur til Sevilla

Dag 7: Alfarnate – det ukendte Spanien

Dag 8: Hjemrejse til Danmark

Overnatninger

Alle overnatninger er på det trestjernet Hotel Antequera i standard værelser. Alle i enkeltværelser og inklusiv halvpension (morgenmad + frokost + lokale drikkevarer)

Hoteller ligger ca. 5 min. kørsel fra den gamle bydel i Anteguera og ca. 20 min i gåafstand.

Fly

Fly med Norwegian:

Udrejse: 08. marts København – Malaga 11.25 – 15.05

Hjemrejse: 15. marts Malaga – København 16.50 – 20.35

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...