Cuba

Drømmer du om kridhvide sandstrande, fremragende kultur, enestående natur og charmerende byer? Så skal du en tur til Cuba.

Rejs alene sammen med andre og oplev Cuba sammen med andre glade singlerejsende, som rejser alene, men ønsker at dele oplevelserne med andre.

Vores singlerejser til Cuba er fyldt med eventyrlig kultur og historie og udflugter til de bedste seværdigheder på Cuba. Hos SingleRejser har vi en god kombination mellem hel- og halvdagsudflugter på vores rejser, og du får også gode muligheder for selv at tage på opdagelse i den cubanske varme.

Vi rejser i en mindre gruppe på 10 – 30 andre singlerejsende og har en dansk rejseleder med på hele turen. Alle overnatningerne er i enkeltværelse.

Pris:
Priser fra cirka 17.900,- kr. pr. person i enkeltværelse

Single Rejse til Cuba

Cuba har utrolig meget at byde på, og emmer af historie. Om man er til musik og dans, aktiv ferie, kultur og historie eller badeferie, så er Cuba den rette destination.

Cuba har et meget farverigt gadebillede, og den caribiske stemning fylder gaderne, med højt humør.

Cuba er et meget anderledes og helt unikt land at besøge. At tage til Cuba er som at tage på en tidsrejse! Kulturen er meget forskellig, fra det vi kender herhjemme, og det anbefaler vi, at I indstiller jer på hjemmefra. En rejse til Cuba vil helt sikkert være en oplevelse for livet.

En forrygende rejse til Cuba kunne eksempelvis se således ud:

Rejsen ville kombinerer ophold i den spændende hovedstad Havana, med den smukke Trinidad by og afsluttes med et ophold ved Varaderos kridhvide sandstrande. Undervejs ville vi gøre stop i Playa Larga, også kaldet Svinebugten, samt et kulturelt stop i Santa Clara for at besøge Che Guevaras mausoleum. Turen vil foregår i et roligt tempo – hvor vi skal have tid til at både at opleve, nyde, fordybe os, slappe af og have det sjovt i hinandens selskab.

På sådan en rejse ville vi i Havana og Trinidad bo privat på casa particulares og i Varadero ville vi bo på et All Inclusive Resort. Alle overnatninger er i enkeltværelser.

Der vil være rigtig spændende udflugter inkluderet i Havana, hvor I både skal ud at køre i amerikanerbil og vandre rundt i Havanas gader. I samarbejde med vores danske rejseleder kan vi derudover også hjælpe med at arrangere udflugter – alt efter hvor meget du nu har lyst til at komme ud at opleve – vandreture, salsaundervisning, cubanske koncerter, sejlture, kulturelle udflugter, dase på stranden… Der er et hav af muligheder…

Vi glæder os allerede til at nyde tonerne af cubansk salsa musik, med et glas cubansk rom i hånden, under en stjerneklar caribisk himmel – skal du med?

Læs mere om en lignende Cuba tur her.

Musiker lille   Varadero Beach

Eksemplet herover giver et lille indblik i hvordan Single Rejsers rundrejser oftest er sammensat, med masser af udflugter og oplevelser, så i får mest ud af jeres ferie til Cuba.

Der er masser af muligheder for at opleve charmerende Cuba på en singlerejse. Rejs alene sammen med andre, så du kan dele din cubanske solo rejse med andre solorejsende.

Læs om alle vores Cuba rejser her og find de single rejser der passer til dig.

Send gerne en forespørgsel til svane@svanerejser.dk

Om at bo i casa particular:

Casa particular er privat indkvartering. Her vil vi altså bo hos en cubansk familie, som har et eller flere værelser som de udlejer. Alle casaer er forskellige i indretning og udformning. Nogle gange vil værelserne ligge centralt i huset eller lejligheden, andre gange vil værelserne ligge i en separat afdeling.

Værelserne er som udgangspunkt meget enkelt indrettet. I kan ikke forvente at der er aircondition på værelserne, men der vil som regel være en gulvventilator.

Badeværelset deles evt. med de andre udlejningsværelser. Der vil være sengelinned og små håndklæder på værelserne. Ønsker I at have et badehåndklæde anbefaler vi at I tager dette med hjemmefra.

I vil blive fordelt på flere forskellige casaer – som alle er knyttet til et ”hoved casa”. Det er fra denne ”hoved casa” I vil blive fordelt, med rejselederens hjælp, og nogle gange er det også her morgenmaden vil blive serveret. I vil på casaerne kunne bestille frokost eller aftensmad (mod ekstra betaling). Ifølge vores mange rejsende og ikke mindst os selv, er det mange gange de bedste måltider som bliver serveret i Cuba!

Nogle bureauer oversælger begrebet ved at skrive familiedrevne minihoteller, men man skal dog gøre sig klart at det ikke er hoteller, man bor altid privat.

Alle casaer er dog godkendt af den cubanske stat og af vores agent og er en hel unik chance for at få indblik i cubanske familiers livsstil, familiemønstre og indretning.

Det er en god ide at tage nogle små gaver med til jeres casaer – kuglepenne, tuscher, shampoo eller lignende.

Se alle vores Cuba rejser her og book din tur.

Cuba Musik   Trinidad Strand   Amerikaner bil

cuba playa larga

Har du lyst til at tage med os til Cuba, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

  Maria

Se flere detaljer om turene:

Pris

Vores priser til Cuba starter fra 15.990,- kr. pr. person.

Vores priser inkludere altid:
 • Fly tur-/retur
 • Hotel med enkeltværelse
 • Dansk rejseleder
 • Dagsudflugter og entré
 • Alle transfer og transport på turen
 • Visum til Cuba
Prisen inkluderer ikke:
 • Afbestillings- og rejseforsikring (kontakt os for tilbud)
 • Andre måltider end dem nævnt i rejseprogrammet
 • Diverse drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide
 • Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Tag et nærmere kig på vores specifikke ture her, og se hvad de enkelte turene inkludere.

Hos Single Rejser går vi op i at alle vores ture er nøje planlagte og er med i prisen. Du spare derfor tid og penge ved at rejse med på Single Rejsers rundrejser.

Eksempel på dag-til-dag program

Rejsen kort beskrevet:

Dag 1:    Afrejse fra Danmark til Cuba med KLM, og transport til vores hotel
Dag 2:    Havana – Kørsel i gammel amerikanerbil, byrundtur i den gamle bydel til fods og frokost
Dag 3:    Transport til Viñales – guidet tur i Viñales dalen – tilbage til Havana
Dag 4:    Transport fra Havana til Playa Larga (Svinebugten) – tid til strand og afslapning
Dag 5:    Transfer til Trinidad – Vi laver stop i Cienfuegos og spiser frokost og ser byen
Dag 6:    Guidet byrundtur i Trinidad
Dag 7:    Tid til at udforske Trinidad på egen hånd
Dag 8:    Transport fra Trinidad til Havana, med stop i Santa Clara og besøg på Che’s Mausoleum
Dag 9:    Tid til at udforske Havana by
Dag 10:  Tid til at udforske Havana by inden hjemrejse
Dag 11:  Hjemkomst til Danmark

Læs mere om en lignende rejse her.

Visum

Der kræves turistvisum til Cuba for danske statsborgere. Vi inkluderer altid visum i vores rejser.

Vi kan også hjælpe med et turistvisum, hvis I rejser på egen hånd. Alt I skal gøre er blot at maile eller poste en kopi af billedsiden i dit pas til os. Prisen for denne ydelse er 485,- pr. person og er inklusiv forsendelse og ekspeditionsgebyr. I kan bestille her. Turistvisum er gyldigt 30 dage fra indrejse, og kan forlænges lokalt med 30 dage ekstra på immigrationskontoret i Havana.

Danmark har ingen ambassade i Cuba, men et konsulat i Havana. Henvendelser kan ske til konsulatet eller Danmarks ambassade i Mexico.

Havana, Consular of Denmark:
Adresse: Consulado General de Dinamarca
Edificio Inmobiliaria Palco Calle 1ra e/ A y B, Nr. 201, Salon 2
Vedado, Plaza de la Revolucion
10400 La Habana
Åbningstid: Mandag til fredag kl. 08.30-15.00
Mobiltelefon: (+53) (5) 280 1655 & (+53) (5) 285 8696
Telefon: (+53) (7) 832 2077 (+53) (7) 832 1992
Email: dancons@enet.eu

Rejseforsikring

Når I rejser uden for Europa anbefaler vi kraftigt, at I har en rejseforsikring. Denne kan tegnes indtil ca. 48 timer før afrejse.

De cubanske myndigheder forlanger, at alle indrejsende til Cuba SKAL have tegnet en gyldig rejseforsikring fra et godkendt forsikringsselskab. Dette betyder i praksis, at I ved ankomst til Cuba skal kunne bevise overfor bl.a. indrejsemyndighederne, at I har tegnet en gyldig rejseforsikring. Vi beder alle vores gæster til Cuba om at tage dette krav alvorligt og sørge for at have en godkendt forsikring samt dokumentation (police eller forsikringskort) på engelsk herfor. Forsikringsselskaberne er forpligtede til at udstede sådan en dokumentation, også hvis rejseforsikringen er en del af en indboforsikring eller et kreditkort. Hvis man IKKE kan fremvise en godkendt forsikring på engelsk ved indrejsen, SKAL man købe en rejseforsikring lokalt ved ankomst. Hos Svane Rejser anbefaler vi Gouda Rejseforsikring.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...