Shares 0

Italien

Hvad enten man er til storbyferie, vandring i bjergene eller afslapning ved stranden, byder Italien på noget for alle.

Rejs alene sammen med andre og oplev vin og mad, der får tænderne til at løbe i vand og enestående natur- og kulturoplevelser i særklasse.

Vores ture til Italien består af hel- og halvdagsudflugter, så du har også masser af tid til at udforske det kulinariske Italien på egen hånd. Vi rejser i mindre grupper på 10 – 25 singlerejsende.

Hos SingleRejser bruger vi altid danske rejseledere på vores ture, så du er i trygge hænder.

pris
Priser fra 8.950,- kr. pr. person på enkeltværelse.

Tag med på Single Rejse til Italien!

Italien er fyldt med smuk natur, bjerge, hyggelige små og store byer, masser af kultur og historie, et udsøgt køkken og skønne vine. Et paradis for livsnydere!

Tag med Single Rejser til Italien, og få en oplevelse for livet.

Som en af vores søde rejsende, Jytte, sagde: “Sjældent har jeg følt mig så tryg, og positivt overrasket over hvor sjovt jeg har haft det. Jeg er ikke i tvivl om, at årsagen er den, at Single Rejser sætter deres kunder i centrum.”

Et eksempel på en rundrejse i Amalfikysten  i Italien kunne lyde således:

I starter ud i den smukke bjergby Scala, her kan man nyde bjergenes skønhed og den fantastiske udsigt ud over Amalfikysten.  Herfra vandre I til det højt beliggende kloster Santa Maria dei Monti og videre til bjergbyen Ravello.

Der vil være udflugt til den gamle by Pompeji, der under Vusuvs udbrud i år 79 blev begravet af lava og aske. Siden har man udgravet den gamle havneby, og den giver i dag et unikt billede af livet i det gamle romerrige.

I vil tage på vandretur til Mølledalen og ruinerne fra de gamle papirmøller bag Amalfi by. Amalfi var i mange århundreder kendt for at lave det fineste papir i Europa. På turen belønnes vi med en enestående udsigt over området og vi slutter af med lidt fritid i Amalfi by.

I vil kører det første stykke til bjergbyen Agerola, hvorfra den nok mest kendte vandrerute ved Amalfi – Gudernes Vandresti – går. Stien slynger sig i 400 meters højde over havet langs med den smukke kyststrækning.

I kan læse meget mere om en lignende rejse her.

Italien   Italien

Eksemplet herover giver et lille indblik i hvordan Single Rejsers rundrejser oftest er sammensat, med masser af udflugter og oplevelser, så i får mest ud af jeres ferie til Italien.

Der er masser af muligheder for at opleve charmerende Italien på en singlerejse. Rejs alene sammen med andre, så du kan dele din italienske solo rejse med andre solorejsende.

Læs om alle vores Italien rejser her og find de solo rejser der passer til dig.

Send gerne en forespørgsel til svane@svanerejser.dk

Se alle vores Italien rejser her og book din tur.

Italien   Italien

Har du lyst til at tage med os til Italien, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

  Maria

Lyder det som noget for dig?

Pris

Vores priser inkludere altid:

 • Fly tur-/retur
 • Hotel med enkeltværelse
 • Dansk rejseleder
 • Dagsudflugter og entré
 • Alle transfer og transport på turen

Hos Single Rejser går vi op i at alle vores ture er nøje planlagte og er med i prisen. Du spare derfor tid og penge ved at rejse med på Single Rejsers rundrejser.

Læs mere på de enkelte ture til Italien her, for at se alt der indkulderes.

Priser fra 8.950,- kr. pr. person. 

Eksempel på dag-til-dag program

Dag 1: Afrejse fra København til Napoli – kørsel til Scala
Dag 2: Vandring; Ravello
Dag 3: Vandring; Sambucodalen
Dag 4: Udflugt til Pompeji og Vesuv
Dag 5: Vandring; Mølledalen
Dag 6: Vandring; Citronstien
Dag 7: Vandring; Gudernes Vandresti + sejltur fra Positano til Amalfi
Dag 8: Hjemrejsen til Danmark

Læs mere om en lignede rejse her.

kort italien

Kontakt os nu og få en uforpligtende snak med en af vores rejsespecialister.

Please wait...