Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Kroatien | Single-Rejse.dk

Kroatien

Kroatien er et af Europas absolut smukkeste lande, som udgør en fremragende rejsedestination med masser at byde på med sine flotte byer, fantastiske natur og lækre gastronomi.

Rejs alene sammen med andre og oplev din Kroatien-ferie sammen med andre singler.

Hos SingleRejser rejser vi i mindre grupper på maks. 25 personer og altid med danske rejseledere eller rejseassistenter. Vi har altid en god kombination af hel- og halvdagsture, hvor du også har masser af tid til at udforske de smukke kroatiske gader og stræder på egen hånd.

pris
priser fra 10.990,- kr. pr. person i enkeltværelse.

Oplev Kroatien med Single Rejser

Man behøver ikke at rejse til den anden ende af jorden for at kunne nyde solens varme stråler og azurblåt hav. Kroatien har masser at byde på, og emmer af kultur og historie. De gamle muromkransede byer, vidner om de spændende kulturforandringer Kroatien har været igennem. Den kroatiske kultur er i øjenfaldende, med deres flotte nationaldragter og dans, samt deres fantastiske lokale håndværk, såsom malerier, flotte blonde brudarier og træfigurer, som kan ses i gadebilledet på jeres tur. 

Kroatien er også kendt for deres smagfulde gastronomi og sublim vin, som du ikke må gå glip af på din rejse.

Vi har sammensat en række single rejser til Kroatien, hvor du kommer til at opleve alt hvad Kroatien har at byde på.

Et eksempel på en sammensat rejse til Kroatien, kunne se således ud:

I rejser til Orebić, som er en hyggelig kystby, der gemmer på små strande, som ellers er en sjældenhed i Kroatien, derfra ville I tage til den flotte ø, Korcula, der siges at være Marco Polos fødested.

I får mulighed for at smage på lokal gastronomi, på halvøen Peljesac, der er kendt for sine vine. I vil besøge de lokale vingårde, til vinsmagning. Herefter skal I en tur med båd ud og smage de østers, som de fanger i vandet direkte foran jer.

I kommer til at besøge den gamle bydel i Dubrovnik, som er på UNESCO’s Verdenskulturarv liste. Her vil i udforske de mange gemte kirker og små kringlede gader, og spændende historie.

I ville også besøge den flotte ø Mljet, hvor den smukke nationalpark med dybe blå og turkise saltvandssøer ligger. Her oplever I naturen tæt på og I får mulighed for at stoppe og bade i det klare vand.

Vil du have mere afvide om en lignende rejse, så læs her.

kroatien    kroatien 1

Eksemplet herover giver et lille indblik i hvordan Single Rejsers rundrejser oftest er sammensat, med masser af udflugter og oplevelser, så i får mest ud af jeres ferie til Kroatien.

Rejs alene sammen med andre, så du kan dele din kroatiske solo rejse med andre solo rejsende.

Læs om alle vores Kroatien rejser her og find de singlerejser der passer til dig.

Send gerne en forespørgsel til svane@svanerejser.dk

Se alle vores Kroatien rejser her og book din tur.

kroatien havn

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

  Maria

Lyder det som noget for dig?

Pris

Vil du med til Kroatien?

Vores priser inkludere altid:

 • Fly tur-/retur
 • Hotel med enkeltværelse
 • Dansk rejseleder
 • Dagsudflugter og entré
 • Alle transfer og transport på turen
 • EU-moms

Hos Single Rejser går vi op i at alle vores ture er nøje planlagte og er med i prisen. Du spare derfor tid og penge ved at rejse med på Single Rejsers ture.

Priser fra 10.990,- kr. pr. person. 

Eksempel på dag-til-dag program

Dag 1: Afrejse fra København, ankomst til Dubrovnik og transfer til Orebić
Dag 2: Orebić – byrundtur i Korčula
Dag 3: Orebić – dagstur med vin- og østerssmagning
Dag 4: Orebić – fritid på egen hånd
Dag 5: Orebić – dagstur til den gamle bydel i Dubrovnik
Dag 6: Orebić – bådtur til Mljet og udflugt i nationalparken
Dag 7: Orebić – fritid på egen hånd
Dag 8: Orebić – hjemrejse fra Dubrovnik

Læs mere om en ligende rejse her.

Kontakt os nu og få en uforpligtende snak med en af vores rejsespecialister.

Please wait...

Har du lyst til at tage med os til Kroatien, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...