Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Magiske Madrid

Magiske Madrid

  • Destination:
  • Varighed: 6 days
  • Ca. Pris: 9,965 kr.

Vi starter vores storbys ferie koncept i den fantastisk Madrid by. Byen – der aldrig sover og har så meget at byde på. Vi har sammensat en tur som både inkluderer spændende udflugter og tid til bare at nyde byen – hvad enten man er til shopping, fodbold, byvandring eller bare hænge ud på en af de mange cafeer, og indtage byen med et glas spansk vin i hånd og lidt tapas på tallerkenen. Altså alle de elementer vi mener hører til på en ÆGTE storbysrejse.

Denne tur inkluderer både byrundtur i Madrid, tur til Toledo og en dag på egen hånd, hvor vi selv bestemmer hvad vi har lyst til at lave. Måske vil vi ind at se en fodboldskamp, ud at shoppe, hænge ud på hyggelige cafeer eller bare tulle rundt i denne spændende storby. Morgenmad er inkluderet alle dage, samt 2 x frokost og en fællesmiddag.
Udflugterne på turen vil være med dansktalende lokal guide.
Vi kommer til at gå en del, så husk de gode vandresko, men alle burde kunne følge med.
Vi rejser i mindre grupper. Normalt mellem 10-30 personer. Alle naturligvis i enkeltværelse.

Pr. person i enkeltværelse fra 9965,- kr.

Madrid, Madrid, Madrid!

Efter vores mening er Madrid en af de meste oversete hovedstader i Europa og det vil vi gerne rode bod på.

Madrid er i sandhed en storby; man kan gå rundt i byen i dagevis uden at bevæge sig ned ad samme gade 2 gange. Byens kendetegn er de store boulevarder, store pladser og imponerende bygningsværker – men rummer samtidig en charme og afslappethed, som er helt unik for byen – ”en afslappet storhed”, som vores direktør sagde, da han kom hjem fra en af sine utallige ture til byen.

Vi skal naturligvis opleve byens højdepunkter med vores lokaleguide og på dag 4 tager vi en tur til Toledo. Toledo er i sandhed helt unik og når man går rundt i byens små snørklede gader, føler man sig hensat til middelalderen. Man undrer sig ikke over at den historiske bymidte er blevet udpeget som en verdenskultur arv af UNESCO.

Dag 1
Afrejse fra Danmark, ankomst i Madrid
Vi har valgt en sen afrejse onsdag eftermiddag, så vi ikke nødvendigvis behøver at tage en hel fridag fra arbejdet. Vi mødes i lufthavnen til fælles check-in og flyver vi afsted mod Madrid. Ved ankomst bliver vi mødt af vores lokale samarbejdspartner og bliver kørt til vores hotel, som ligger i den ældre bydel, blot 15 minutters gåafstand fra Madrids Rådhusplads.
Overnatning: Hotel, enkeltværelse

Dag 2
Byvandring i Madrid centrum

Efter en god natsøvn og morgenmad, bliver vi mødt af vores lokaleguide på vores hotel og starter turen herfra. Vi skal i dag ud på en spændende byrundtur. Rundturen tager os rundt i den historiske del af Madrid og til nogle af de mange imponerende pladser (plaza’er), som findes i Madrid.
Vi starter med at bevæge os via Plaza de la Villa til de smukke Vistillas haver, hvorfra der er fin udsigt til katedralen. Herefter fortsætter vi til Plaza de Oriente, en plads i den historiske del af Madrid. Pladsen ligger foran kongepaladset og er kendt for sine 44 statuer af spanske herskere. Næste stop er Plaza de Espana, hvor statuer af den spanske forfatter Cervantes’s helte – Don Quixote og Sancho Panza – står.
Herefter vandrer vi ned langs Gran Via med dens smukke bygninger fra 1930’erne og sin livlige aktivitet.
Plaza Santa Ana er porten til det mest livlige kvarter i Madrid. Pladsen er spækket med barer, teatre, musikere og gadeartister, og et godt sted at tage en velfortjent pause i vores gåtur.
Den sidste plads vi besøger på vores rundtur er måske også den mest kendte i Madrid – nemlig Plaza Mayor. Pladsen stammer tilbage fra Philip III’s regeringstid og blev grundlag i starten af 1600-tallet. Pladsen er i dag et trækplaser for både de lokale -såvel turister, men er igennem tiderne blevet brugt til mange forskellige begivenheder: såsom tyrefægtninger, diverse dyster og offentlige henrettelser.
Vi afslutter turen med en lækker tapas frokost.
Resten af dagen er til fri afbenyttelse, inden vi om aftenen spiser middag i hotellets restaurant.
Om aftenen kan vi tage ud på en af de mange hyggelige cafeer eller barer i nærheden af hotellet og fordøje dagens oplevelser.
Overnatning: Hotel, enkeltværelse
Morgenmad, tapasfrokost og middag på hotellet

Dag 3
Panoramisk byrundtur i Madrid 

Vi skal idag rundt og se Madrid fra vores bus. Vi ser flere af de store seværdigheder, som vi ikke kan nås til fods.
Resten af dagen er til fri afbenyttelse.
Om aftenen kan vi tage ud på en af de mange hyggelige cafeer eller barer i nærheden af hotellet og fordøje dagens oplevelser.
Overnatning: Hotel , enkeltværelse
Morgenmad.

Dag 4
Heldagstur til fantastiske Toledo

Ca. 70 km. fra Madrid ligger Spaniens gamle hovedstad Toledo. En by med ægte middelalderlig stemning, omkredset af flod og indrammet af den gamle bymur. Byen bliver kaldt for ”Byen med de tre kulturer”, efter den stærke indflydelse fra både kristne, muslimer og jøder igennem byens historie. I dag er byens katedral, hovedsæde for den ledende katolske biskop i landet – og et udsøgt udflugtsmål for både spanierne selv samt turister som ønsker at mærke ”historiens vingesus”.
Vi bliver hentet på hotellet og kørt til Toledo, hvorfra dagens rundtur starter. Vi har hele dagen til at udforske byen, som under mauertiden var den næst vigtigste efter Cordoba og fungerede som Spaniens hovedstad, inden Kejser Carl den 5. flyttede hovedstaden til Madrid. Selve rundvisningen bliver gennemført af en engelsktalende lokalguide og vil give os et godt overblik i hvordan Toledo, ligesom Cordoba, havde jøderne som de mest velhavende borgere. Den giver også et godt indtryk af livet i Spanien frem til det 16-århundrede.
Under vores spadseretur i Toledos gamle gader, besøger vi bl.a. den gotiske katedral. Her findes der en imponerende samling af portrætter malet af Domenico Theatopoulos, bedre kendt som ”El Greco”, som tilbragte størstedelen af hans liv i Toledo. Vi besøger også Santo Tome kirken, hvor El Grecos mesterværk ”Begravelsen af Greven i Orgaz” befinder sig. Undervejs kommer vi også forbi byens gamle moske, som minder os om byens muslimske indflydelse.
Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Madrid, hvor vi kan vælge at spise på hotellet eller finde en hyggelig restaurant i den gamle bydel, hvor vi også kan nyde byens livlige aftens- og natteliv.
Overnatning: Hotel, enkeltværelse
Morgenmad og frokost i Toledo

Dag 5
Dag til fri afbenyttelse

Lørdag er uden fast program, så her kan vi gøre præcis hvad vi nu har lyst til. Skal vi tage ind at se en fodboldkamp, tag på shopping, tage på opdagelse i Madrid eller besøge et af byens mange spændende museer? Hvis vejret er godt kan vi slikke sol i en af byens mange parker. Muligheder er mange og vi har hele dagen.
Overnatning: Hotel, enkeltværelse
Morgenmad

Dag 6
Hjemrejse

Så er vi kommet til sidste dag på vores storbysferie. Vi har god tid til morgenmad og til at pakke sammen, inden vi skal tjekke ud og begive os mod lufthavnen og Danmark.
Vi tager afsked i Kastrup lufthavn og drager hjemad, et eventyr og nye bekendtskaber rigere.
Morgenmad

Har du lyst til at tage med os til Spanien, så skynd dig at skrive til os!
Please wait...

  • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

    Birthe
  • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

    Maria

Se flere detaljer om turen:

Pris

Vil du med til Madrid?

Pris:

Pr. person i enkeltværelse fra: 9965,- kr

Se opdaterede priser og rejsedatoer her.

Inkluderet i prisen:

– Fly inkl. 1 stk. bagage af 20 kg.

– Transfer til/fra lufthavnen

– 5 overnatninger på Hotel inkl. morgenmad i enkeltværelse
– 2 frokoster og 1 middag

– 1 byvandring i Madrid inkl. indgange med dansktalende lokalguide

– 1 heldagsudflugt til Toledo inkl. diverse indgange med dansktalende lokalguide

– Deltagende repræsentant fra Single-Rejser

Ikke inkluderet i prisen:

– Afbestillingsforsikring

– Diverse drikkevarer

– Mad og drikkevarer

– Øvrige drikkevarer (forvent 13 Euro for et simpelt måltid på en cafe/20-25 Euro på restaurant)

– Drikkepenge (forvent ca. 300 kr. pr. person)

– Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Dag-til-dag program kort

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Madrid byvandring og middag på hoteller

Dag 3: Panoramisk byrundtur i Madrid

Dag 4: Heldagsudflugt til Toledo

Dag 5 Madrid på egen hånd

Dag 6 Hjemrejse

Overnatninger

Vi overnatter alle 5 nætter på Hotel i enkeltværelser inkl. morgenmad.

Kontakt os for rejsedatoer.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...