Mexico

Drømmer du om at rejse til Mexico?

Vi elsker Mexico og har rejst på kryds og tværs i dette fantastiske land. Sammen med vores lokale agenter har vi sammensat nogle turforslag rundt i de egne af Mexico, som sikrer jer nogle enestående oplevelser.

Turene gennemføres af dansktalende rejseledere og består af en blanding af hel- og halvdagsudflugter, så der vil være god mulighed for selv at tage på opdagelse og slappe af i det dejlige mexicanske vejr.

Rejs alene sammen med andre, hvor rundrejserne typisk består af mindre grupper på 10 – 30 singlerejsende og alle har naturligvis deres eget værelse på turen.

Pris:
Priser fra 17.990,- kr. pr. person i enkeltværelse.

Vi er vilde med Mexico!

Mexico er et fantastisk land, der har masser af byde på. Både sol og strand, enestående natur og ældgammel Mayakultur, Mexico har det hele.

Mexico er et land fuld af overraskelser og eventyr, og vi glæder os til at invitere jer med på vores lækre single rejser til Mexico, hvor i får lov at opleve dette fantastiske land, sammen med andre der rejser alene.

Et eksempel på en rundrejse til Mexico kunne eksempelvis se således ud:

Tag til solrige Cancun, og spender eftermiddagen på den kridhvide strand, i skyggen af et palmetræ, med en drink i hånden. Nyd den mexicanske hede, og øhop til den unikke ø, Isla Mujeres, hvor I vil besøge Mujeres Turtle Sanctuary, der er et beskyttelsescenter, der hjælper havskildpadder på øen. På jeres tur til Mexico, vil I også kunne opleve de utrolige ruinerne ved Chichén Itzá som er på UNESCO’s verdenskulturarv liste. Byen er over 1000 år gammel og var midtpunkt i Mayaindianernes kultur. Udforsk flere mayabyer, eksempelvis mayaruinerne ved Uxmal og Tulum. Ferien afsluttes eventuelt på den berømte Playa del Carmen, der med sit hvide sand og azurblå hav, er den perfekte afrunding på den perfekte rundrejse.

Læs mere om en lignende Mexico rejse her.

Playa del Carmen

Eksemplet herover giver et lille indblik i hvordan Single Rejsers rundrejser oftest er sammensat, med masser af udflugter og oplevelser, så i får mest ud af jeres ferie til Mexico.

Der er masser af muligheder for at opleve det kulturelle og fantastiske Mexico på en singlerejse. Rejs alene sammen med andre, så du kan dele din mexicanske solo rejse med andre solo rejsende.

Læs om alle vores Mexico rejser her og find de solo rejser der passer til dig.

Send gerne en forespørgsel til svane@svanerejser.dk

Se alle vores Mexico rejser her og book din tur.

chichen itza1   tulum

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

  Maria

Se flere detaljer om turene:

Pris

Vores priser inkludere altid:

 • Fly tur-/retur
 • Hotel med enkeltværelse
 • Dansk rejseleder
 • Dagsudflugter og entré
 • Alle transfer og transport på turen

Hos Single Rejser går vi op i at alle vores ture er nøje planlagte og er med i prisen. Du spare derfor tid og penge ved at rejse med på Single Rejsers rundrejser.

Priser fra 17.990,- kr. pr. person. 

Eksempel på dag-til-dag program

Rejsen kort beskrevet:
Dag 1: Ankomst til Cancun
Dag 2: Cancun – Isla Mujeres
Dag 3: Cancun – Valladolid – Chichén Itza
Dag 4: Chichén Itza – Cuzama – Merida
Dag 5: Merida – Uxmal
Dag 6: Merida – Izamal – Playa del Carmen
Dag 7: Playa del Carmen – Tulum – Akumal
Dag 8: Playa del Carmen
Dag 9: Playa del Carmen – Cozumel
Dag 10: Playa del Carmen
Dag 11: Hjemrejse om aftenen
Dag 12: Ankomst hjemme i DK

Læs mere om en lignende rejse her.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...