Oplev Middelhavets perle Malta

 • Destination:
 • Varighed: 8 days
 • Departs: 12/05/2017
 • Arrives: 19/05/2017
 • Ca. Pris: 8,990 kr.

Man behøver ikke at rejse til den anden ende af jorden for at kunne nyde solens varme stråler og azurblåt hav, i et land fyldt med historie, smuk natur og kulinariske madoplevelser. Kun få timers flyvning fra Danmark ligger den pragtfulde Middelhavsø Malta og nu har vi lavet en fantastisk oplevelsesrejse hertil.

En spændende og oplevelsesrig tur i en gruppe på max. 20 personer. Der er fokus på kulturelle oplevelser og hyggelig stemning i en gruppe af singlerejsende. Programmet har en god balance af heldagsudflugter og fridage, som vi kan bruge til at udforske byen, naturen eller bare slappe af og spise god mad. På turen vil der være en dansk rejseledsager og vi har lokale engelsktalende guider med på udflugterne.

Mangfoldige Malta! Rejsen er garanteret.

Malta er i sandhed en perle placeret midt i det skønne Middelhav. Øen er blot halv størrelse af Bornholm men rummer utallige kulturelle og naturlige skatte, som kan oplevelses på dagsudflugter. Derfor har vi på denne tur lavet er program hvor der er plads til den enkelte. Vores tur indeholder alt det der skal til for at have en fantastisk rejse og hertil har vi lavet 4 heldagsudflugter, som sikre at vi også får oplevet øen og dens smukke byer og spændende natur.

Vi skal bo i det hyggelige område Saint Pauls’s Bay der ligger på den nordlige del af Malta. Her bor man på enkeltværelse med lækker balkon, hvor man kan nyde en hyggelig aften- eller morgenstund i det lune vejr. Vi bor kun 5 minutters gang fra mange af byens attraktioner og små spisesteder. Morgenmaden serveres hver morgen på vores hotel og om aften finder vi ud af, hvor i byen vi har lyst til at gå ned at spise. Her kan vi spise i større eller mindre grupper, alt efter hvad man har lyst til.

Efter denne tur kommer du sikkert hjem med kulør i hovedet, billeder af de smukkeste steder såsom den unikke blå grotte, nye venskaber og et hav af spændende oplevelser i bagagen. Vi glæder os til at have dig med på vores Single-Rejse til Middelhavets Malta.

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Malta
Rejsen til Malta er planlagt med direkte fly hos Norwegian. Vi flyver kl. 16.45 og turen tager kun lidt over 3 timer. Når vi er kommet igennem lufthavnen kører vi med bus i ca. 30 min til vores hotel beliggende på den nordlige del af Malta. Det er sent når vi er fremme, men måske orker vi alligevel at smutte ned og få en bid mad eller drikkelse inden vi smutter i seng, så vi er klar til morgendagens oplevelser

Overnatning i Saint Paul’s Bay.

Dag 2
Heldagsudflugt til Valletta med byrundtur og bådrundtur fra havnen

I dag skal vi på heldagsudflugt til hovedstaden Valletta og se byen både til lands og til vands. Vi mødes og kører fra hotellet kl. 9 i vores bus med aircondition til det første stop, ’Upper Barrakka Gardens’. Denne park er fyldt med smukke statuer og har en fantastisk panoramisk udsigt ud over den store havn og ’de tre byer’. Vi fortsætter til fods til Saint James fæstning og den nye parlament bygning, der er tegnet af den internationale arkitekt Renzo Piano. Herefter er et ’must see’ i byen den storståede Saint John’s Co-Cathedral der daterer helt tilbage til år 1578 og inde i katedralen pryder smukke ornamenter rummet i hvert et hjørne. Her finder vi også det kendte og vigtigste maleri Caravaggio har lavet i Malta, nemlig ’Halshugning af Johannes Døberen’. Vi skal også en gåtur ned ad den kendte Republic street, hvor vi stopper ved Grand Master Paladset og får fortælling om stedet af vores lokale guide.
Efter de mange spændende stop er det blevet tid til en lille pause, hvor vi kan finde et lille hyggeligt spisested for at få lidt frokost (ikke inkl.) Efter frokost bliver vi kørt ned til havnen, hvor vi skal have vores havne cruise.
Der er afgang fra havnen ca. kl. 14.45 hvor vi bliver sejlet ud og skal se byen fra vand siden. Vi sejler forbi ’De tre byer’ og de store belejringer og andre historiske forts. Her skal vi høre mere om byens historie og havnefrontens vigtige betydning. Mættet af indtryk kører vi tilbage til hotellet og går senere ned for at spise en middag sammen, et hyggeligt sted i byen og snakker om dagens tur.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad og velkomstmiddag.

Dag 3
Fridag – her kan vi gøre hvad vi har lyst til

I dag har vi en hel dag til at lave lige hvad vi har lyst til. Efter morgenmaden kan vi mødes og tage en gåtur ned igennem byen for at lære området bedre at kende. Hvis ikke vi har fået nok af at kigge på kirker, kan vi gå ned til Qawra kirken, der adskiller sig fra andre normale kirker da den er sammensat at sjove geometriske former. Vi kan også se St. Pouls Shipwreck kirke og gå en tur nede ved vandet. Har man mere lyst til at slappe af kan man ligge sig ned ved poolen, læse en god bog eller nyde en kold drink på balkonen.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad.

Dag 4
Heldagsudflugt til øen Gozo med rundtur til 4 byer

I dag skal vi tidligt op og ud til øen Gozo der ligger nord for hovedøen. Vi kører afsted ca. kl. 8.00 for at komme ned til færgelejet, hvor fra vi sejler de ca. 20 minutters til Gozo. Her vil vi opleve at øen har sin helt egen charme trods at øerne på sin vis minder lidt om hinanden. Gozo har dog en mere frodig natur og mere terræn med sine bakker og klipper. Her bliver vores kamera vores vigtigste redskab, når vi skal forevige de mange stop ved udkigsposter og spændende byer. Vi begynder ved den arkæologiske plads ved Ggantija templet i Xaghra, som er på UNESCOS liste over bevaringsværdige steder. Dele af templet er endda blevet dateret helt tilbage til et sted i år 3600-3200 før Kristus fødsel. Vores næste stop gør vi ved den utrolig smukke Dwejra bugt, hvor klippeformationerne og det klare vand ikke kan andet end af fascinere. Vi skal se ’Fungus Rock’ og indlands bugten ved havnen. Ude ved havet kan vi se de imponerende klippeformationer, der mest består af gamle musling fossiler, der danner den kendte buegang over havet. Med et kamera fyldt af smukke naturbilleder skal vi videre til byen Victoria, der er Gozos hovedstad. Byen er også kendt under navnet ’Rabat’ og har primært har været belejret af Arabere og senere er blevet udvidet af Saint Johns riddere, der har formet byen til det den er i dag. Vi kører til kystbyen Xlendi, hvor vi har tid til at finde lidt frokost (ikke inkluderet). Vi skal rundt at opleve den lille hyggelige by med alle dens stejle klipper og smukke bugter. Vi kører herefter ned til færgen igen og sejler hjemad ca. kl. 15.45 og kører det sidste stykke til hotellet. Her kan vi slappe lidt af, inden vi finder ud af, hvor vi har lyst til at spise om aften.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad.

Dag 5
Heldagsudflugt til botanisk have, besøg på vingård med vinsmagning og rundtur i middelalderbyen Mdina

Endnu en spændende heldagsudflugt venter forude og ca. kl. 9.00 kører vores bus afsted mod første stop, som er den botaniske have i San Anton. Her vil vi få en guidet tur rundt i den smukke have der bugner af alverdens blomster og planter. Haven blev bygget i 1882 af Stormesteren Antoine de Paule og er i dag bolig for Maltas præsident. Efter blomsterduftene har fyldt vores næser er det på tide at køre videre til vingården, hvor vi skal bruge endnu en af vores sanser. Vi skal nemlig smage på de lokalfremstillet vine fra gården. Vi kommer rundt om vinprocessen, når vi skal se de underjordiske kældre der lagrer de lokale druer. Højdepunktet på denne rundtur er smagningen af deres præmie vine på terrassen med panoramisk udsigt til vingården og markerne. Er vi heldige får vi også lov til at smage lidt andre lokale delikatesser såsom maltetisk gedeost og galletti kiks.
Efter denne snack er det tid til at få lidt rigtig mad i maven og vi kører derfor til byen Rabat (på hovedøen), hvor vi finder et frokost sted (ikke inkluderet) inden vi skal videre ud i byen og besøge Saint Poul’s katakombe. Sidste stop på turen er i middelalderbyen Mdina, som siges at skulle have den mest storslået udsigt over øen. Vi skal slentre gennem gaderne af ’the silent city’ og nyde byens charmerende udseende. Et stop ved byens bastionerne giver os en flot udsigt over øen. Vi slutter af på øens højeste punkt Dingli Cliff, inden vi ca. kl. 17.00 tager tilbage til hotellet.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad.

Dag 6
Heldagsudflugt til den blå grotte, fiskerbyen Marsaxlokk og ’De tre byer’

Vores sidste heldagsudflugt begynder kl. 9.00, hvor vi kører direkte til Wied Iz-Zurrieq, der har den kendte blå grotte. Hvis vejret tillader det kan vi også tilkøbe en bådtur ind i grotten for at opleve den intense blå farve der spejler sig på alle siderne af grotten. Vi tager videre til fiskerbyen Marsaxlokk, hvor de farverige fiskerbåde er at finde over alt. Her har vi tid til at udforske byen og stedet indbyder til at vi skal prøve en af de mange fiskeretter til frokost. (Ikke inkluderet) Med maverne fyldt af fisk kører vi videre til De tre byer’s tre havnebyer Senglea, Cospicua og Vittoriosa. Byerne her er ældre end Valletta og var i sin tid hjem for Saint Johns mange riddere. I Senglea stopper vi til en lille gåtur gennem byen. Vi passerer Cospicua og kører til Vittoriosa, hvor vi skal på en gåtur ned ad de gamle smalle gader. Her nyder vi de gamle bygninger med smuk arkitektur og stemningen i byen, inden vi igen vender næsten hjemad mod hotellet og en hyggelig aften.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad.

Dag 7
Fridag – her kan vi gøre hvad vi har lyst til

Efter de mange heldagsudflugter har vi igen en ”fridag”, hvor vi kan få nydt den sidste hele dag, enten med afslapning ved poolen eller måske en lille gåtur ned til vandet. Hvis vi er til mere aktivitet har vi også mulighed for at leje cykler eller kajakker, hvis vejret tillader det. Vi kan også tage ud til det store akvarium i byen som også har reptildyr. I byen findes der blandt andet også et veteranbilsmuseum og en fuglepark. Føler vi os heldige kan vi også tage på casino eller tage til et af byens mange spa og få en afslappende behandling. Mulighederne er mange og der er lidt for enhver, så det er bare om at vælge.

Overnatning i Saint Paul’s Bay med morgenmad.

Dag 8
Hjemkomst til Danmark

Efter den sidste morgenmad på hotellet, har vi lige lidt tid til at slappe af og få pakket vores ting inden vi tjekker ud og kører mod lufthavnen, hvor vi flyver hjem til Danmark.

Har du lyst til at tage med os til Malta, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en single-rejse sammen med andre der havde det lige som mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelserne med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par, her var jeg sammen med andre singler, nogle med børn, det synes jeg er at foretrække, dejlig ferie og oplevelse.

  Maria

Se flere detaljer om turen:

Pris

Vil du med til Malta?

Prisen på 8.990 kr. inkluder:

 • Fly København – Malta tur/retur med Norwegian
 • Et styks ind tjekket bagage på op til 20 kg plus håndbagage
 • Transport til og fra hotellet til lufthavnen
 • 7 nætter i enkeltværelser på 3-stjernede hotel
 • Egen balkon på værelset
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 1 velkomstmiddag
 • Dansk rejseledsager
 • Alle skatter og afgifter
 • Al transport i god bus med aircondition på alle udflugter
 • Heldagsudflugt til Valletta med byrundtur og bådrundtur fra havnen
 • Heldagsudflugt til øen Gozo med rundtur til 4 byer.
 • Færge til at fra Gozo
 • Heldagsudflugt til botanisk have, besøg på vingård med vinsmagning og rundtur i middelalderbyen Mdina
 • Heldagsudflugt til den blå grotte, fiskerbyen Marsaxlokk og ’De tre byer’
 • Engelsktalende lokal guide på alle udflugter

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring (8% af rejsens pris)
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer ud over nævnte
 • Øvrige måltider (beregn ca. kr. 200 – 350,- pr dag. Det er dog muligt at spise billigere)
 • Drikkepenge (beregn ca. 10% oveni)
 • Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Turen bliver gennemført ved minimum 10 deltagere. Maximum 20 gæster.

Dag-til-dag program kort

Dag 1 Afrejse fra Københavns lufthavn kl. 16.45 – ankomst Malta 20.00.

Dag 2 Heldagsudflugt til Valletta med byrundtur og bådrundtur fra havnen.

Dag 3 Fridag – her kan vi gøre hvad vi har lyst til.

Dag 4 Heldagsudflugt til øen Gozo med rundtur til 4 byer.

Dag 5 Heldagsudflugt til botanisk have, besøg på vingård med vinsmagning og rundtur i middelalderbyen Mdina.

Dag 6 Heldagsudflugt til den blå grotte, fiskerbyen Marsaxlokk og ’De tre byer’.

Dag 7 Fridag – her kan vi gøre hvad vi har lyst til.

Dag 8 Afrejse fra Malta – hjemkomst til Danmark.

Fly

Fly med Norwegian:

DY3530 12maj København – Malta 16.45 20.00

DY3531 19maj Malta – København 20.45 23.55

 

– Ønsker du afrejse fra/til andre lufthavne end Kastrup – kontakt os for tilbud.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...