Rundrejse i charmerende Cuba – UDSOLGT

 • Destination:
 • Varighed: 13 days
 • Departs: 12/03/2017
 • Arrives: 24/03/2017
 • Ca. Pris: 16,290 kr.

Kvalitetsrejse til Cuba i enkeltværelse med erfaren ekspertrejseleder!
Specialarrangeret Cubarejse for dig der rejser alene og gerne vil dele dine rejseoplevelser med andre single rejsende. Alle overnatningerne er i enkeltværelse. Vi rejser i en gruppe med 12-20 andre singlerejsende og har en dansk rejseleder med på hele turen.

UDSOLGT! – Se rejsen “Cuba Casa Single” hvor der stadig er få ledige pladser. Kontakt os på 79306001!

Pris: 16.290 kr. pr. person i enkeltværelse

Drømmer du også om at komme til Cuba?

Så tag med på vores kultur- og badeferie i marts måned. Denne rejse kombinerer ophold i den spændende hovedstad Havana, med den smukke Trinidad by og afsluttes med et ophold ved Varaderos kridhvide sandstrande. Turen foregår i et roligt tempo – vi skal både have tid til at opleve, nyde, fordybe os, slappe af og have det sjovt i hinandens selskab. Turen har, ud over oversøiske fly, inkluderet en kombination af hoteller og casa particulares (privat indkvartering), enkeltværelser til alle, morgenmad i Havana og Trinidad, all inclusive i Varadero og en dansk rejseleder der følger med på hele turen. Der er en spændende byrundtur inkluderet i både Havana og Trinidad med vores danske rejseleder og derudover kan vi arrangere udflugter – alt efter hvor meget du nu har lyst til at komme ud at opleve – vandreture, salsaundervisning, cubanske koncerter, sejlture, kulturelle udflugter, dase på stranden… Der er et hav af muligheder….

Vi glæder os allerede til at nyde tonerne af cubansk salsa musik, med et glas cubansk rom i hånden, under en stjerneklar caribisk himmel – skal du med?

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Havana
Vi rejser fra Københavns lufthavn tidligt den 12. marts og flyver med Air France over Paris til Havana. Det er muligt at flyve fra Billund mod et tillæg – kontakt os for yderligere oplysninger. Vi ankommer sent på eftermiddagen (Cubansk tid) og bliver i lufthavnen mødt af vores samarbejdspartner og kørt til vores hotel i det centrale Havana.

Hotel Deauville
Vores hotel i Havana ligger på den maleriske Malecon (havnefront) i Havana. Hotellet er en anelse slidt, men med sin hyggelige swimming pool på taget og beliggenhed blot 5 minutter fra det historiske centrum er det et rigtig fint udgangspunkt for at opleve Havana.

Er vi ikke alt for trætte ved ankomsten kan vi gå en tur ned til den gamle bydel og finde lidt at spise, ellers kan vi kan tage lidt at spise på hotellet, inden vi siger godnat og på gensyn i morgen.

Overnatning: Deauville, enkeltværelse
Måltider: Der er mad inkluderet på flyvningen Paris – Havana

Dag 2
Havana – byrundtur

Vi mødes til morgenmad i hotellets restaurant og har herefter et kort ”velkommen til Cuba” møde. Herefter bevæger vi os mod den gamle bydel og lægger vejen forbi en bank, hvor vi kan veksle/hæve penge, hvis vi ikke har nået dette i lufthavnen.
Nu bevæger vi os ind i den gamle bydel, med de mange gamle pladser og smukke bygninger. Vi giver os god tid til at slentre igennem byen og få fornemmelsen af denne spændende bydel.
Ved middagstid bliver vi hentet og kørt ud El Aljibe til en frokost med stedets berømte kylling og sorte bønner. Herefter fortsætter vi turen til Revolutionspladsen, som med sine omkringliggende ministerier, har dannet ramme om mange af Fidels taler igennem tiderne. Her besøger vi også Jose Marti tårnet og tager en tur til toppen for at nyde den fantastiske udsigt over Havana.
Vi afslutter dagen på hotel Nacional, hvor vi kan slappe af i deres smukke have med flot udsigt over Maleconen. I haven kan man få de bedste piña coladaer (ikke inkluderet) – og her siger vi også farvel til vores søde lokalguide, som har fulgt os gennem hele dagen. Nu kan vi så vælge at vandre tilbage til vores hotel, tage en taxa eller en af de små coco taxaer (ikke inkluderet).
Om aftenen finder vi en restaurant hvor vi kan spise samme, og er vi stadig friske, kan vi gå ud at nyde aftenlivet i Havana by.

Overnatning: Deauville, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad og frokost

Dag 3-4
To dage i Havana til fri afbenyttelse

De næste to dage i Havana er til fri afbenyttelse. Her er et hav af forskellige muligheder: Måske en dagstur til den frodige Viñales dal eller en tur i fodsporet på Hemmingway. Vil du hellere blive i Havana, kan vi tage en tur i de røde hop on-hop off busser og bl.a. besøge det gamle fort, som man kan se på den anden side af bugten. Der er også mulighed for at besøge stranden, som ligger lidt øst for Havana. En absolut sjov oplevelse er at besøge den store kirkegård El Colon – og evt. få en guidet rundvisning af en af de dygtige engelsktalende guider på kirkegården. Kirkegården oser af historie og har nogle virkelig imponerende gravsteder, som man ikke ser magen til ret mange steder. For dem som har lyst kan vi arrangere en salsaundervisningstime, så vi er klar til en sving om, – hvis vi vælger at tage til koncert en af aftenerne.

Overnatning: Deauville, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad

Dag 5
Transport fra Havana til Trinidad (320 km)

I dag skal vi videre mod den smukke Trinidad by. Trinidad er helt unik – en helt utroligt velbevaret kolonial by, der med sine brostensbelagte gader, lave huse med farverige facader og bilfri centrum, danner rammen om mange timers slentren omkring. Om aftenen kan man finde flere små hyggelige spillesteder, hvor man kan nyde cubansk musik og kølige drinks i de varme caribiske sommernætter.
Vel fremme i Trinidad, bliver vi mødt af vores lokale samarbejdspartner, som viser os vej til vores private indkvarteringer, hvor vi skal tilbringe de næste 4 nætter.

Indkvartering Casa Particular
Casas Particulares, som på dansk betyder privat indkvartering, er den cubanske udgave af ”Bed and Breakfast”. Ved at bo på denne måde kommer vi i kontakt med cubanerne og det ”rigtige Cuba” og oplever hvordan livet er hjemme hos cubanerne. Morgenmad er inkluderet I vores overnatninger, men det er også muligt at bestille frokost og aftensmad her. Disse måltider er, i følge vores mange rejsende, nogle af de bedste måltider de har fået i Cuba. Vi bor gerne 2-4 stykker i samme hus, naturligvis i hvert vores værelse, med eget bad og toilet.

Når vi alle er fundet os tilrette i vores casa’er, mødes vi og går samlet en tur ind til byen. Her finder vi en hyggelig restaurant og går måske ud om aftenen og nyder aftenlivet i byen.

Overnatning: Casa Particular, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad

Dag 6
Trinidad – byrundtur

Efter morgenmad mødes vi og tager en vandretur rundt i Trinidad by. Her skal vi høre lidt mere om byens historie og besøge et af byens spændende museer, hvor vi får en spændende rundvisning af vores lokalguide, som vi har med på hele byrundturen. Vi ligger også vejen forbi La Canchanchara, som byder på live musik og en dejlig lokal drink. Vi vandrer også forbi nogle af de små lokale markeder og flere af de små butikker med lokalt håndværk.
Ved frokosttid tager vi afsked med vores lokalguide og finder et sted at spise frokost.
Eftermiddagen og aftenen er til fri afbenyttelse, måske frister et besøg til den smukke caribiske strand Ancon – hvor en kølig dukkert og en smuk solnedgang kan nydes.

Overnatning: Casa Particular, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad

Dag 7
Fridage i Trinidad

De næste to dage har vi til at nyde Trinidad by og de fine omgivelser. Vi kan tage en tur op til Topes de Collantes – de skønne bjerge, som omgiver Trinidad. Det er en fin dag med vandring og evt. en dukkert i vandfald eller hvad med en afslappende sejltur i katamaran med snorkelstop? Her kan også arrangeres cykelleje eller salsaundervisning. Igen er mulighederne mange – og helt op til hvad man nu har lyst til.

Overnatning: Casa Particular, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad

Dag 8
Fridage i Trinidad

Igen idag har vi tid til at nyde Trinidad by og de fine omgivelser.

Overnatning: Casa Particular, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad

Dag 9
Transport fra Trinidad til Varadero (270 km)

I dag går turen fra Trinidad mod Varadero. Vi kører tværs over landet mod vores hotel, som ligger lige ned til den dejlig strand.
Varadero er en 20 km. lang tange og er Cubas ældste ferie/bade destination. De første 5 km. består af Varadero by, som rummer små turistmarkeder, mindre butikker og restauranter. Stranden er helt fantastisk og løber langs hele tangen.

Hotel Club Tropical
Club Tropical ligger i starten af Varadero by og har all inclusive koncept, hvilket vil sige at alle måltider samt drikkevarer er inkluderet i prisen. Hotellet har et hyggeligt pool område og tilbyder flere gratis aktiviteter i løbet af dagen.

Vel fremme kan vi nyde godt af hotellets all inclusive faciliteter og underholdning om aftenen.

Overnatning: Club Tropical, enkeltværelse
Måltider: Morgenmad og aftensmad

Dag 10
Tur i Varadero by

For morgenmenneskerne kan en tur ned på stranden tidligt om morgenen anbefales: Her kan man nyde synet af pelikanerne der dykker efter deres morgenmad. Ellers er dagene til fri afbenyttelse. Er man ikke til at dase hele dagen ved poolen eller på stranden, kan vi tage en tur i de røde hop on-hop off busser, som kører rundt på hele Varadero tangen. Her kan vi se det hele lidt ”for oven” – fra første etage i bussen eller vi kan tage en vandre tur rundt i Varadero by. Vi kan blandt andet besøge ”Josone Parken” – hvor de laver piña colader, som er i skarp konkurrence til dem på Hotel Nacional i Havana. Der er også muligheder for udflugter – måske en tur med katamaran ud til den ”Hvide ø” eller måske en tur ud på havet med dybhavsfiskeri.

Overnatning: Club Tropical, enkeltværelse
Måltider: All inclusive

Dag 11
Tur i Varadero by

Dagen er igen til fri afbenyttelse.

Overnatning: Club Tropical, enkeltværelse
Måltider: All inclusive

Dag 12
Hjemrejse

Så er vi nået sidste dag på vores hyggelige tur rundt i Cuba. Vi har lige tid til en dukkert, de sidste indkøb og en tidlig frokost, inden vi bliver hentet og kørt mod Havana lufthavn.

Dag 13
Ankomst til Danmark

Vi følges hele vejen til Amsterdam, hvor vi tager afsked med de, som flyver videre til Billund. En dejlig tur er nu slut – og vi vender hjem med bagagen fyldt med gode oplevelser og nye bekendtskaber – og hvem ved – måske vi ses igen en anden gang?

Har du lyst til at tage med os til Cuba, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en single-rejse sammen med andre der havde det lige som mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelserne med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par, her var jeg sammen med andre singler, nogle med børn, det synes jeg er at foretrække, dejlig ferie og oplevelse.

  Maria

Se flere detaljer om turen:

Pris

Vil du med til Cuba?

Pris: 16.290 kr. pr. person i enkeltværelse – UDSOLGT se anden rejse her.

Inkluderet på rejsen:

 • Flyrejse København – Havana t/r med Air France og KLM
 • Skatter, afgifter og brændstoftillæg
 • Forplejning ombord på de oversøiske flystrækninger
 • 4 nætter på Hotel Deauville i enkeltværelse
 • 4 nætter på Casa Particular i Trinidad (privat indkvartering) i enkeltværelse
 • 3 nætter i Varadero på Club Tropical i enkeltværelse
 • Morgenmad alle dage og all inclusive i Varadero
 • Al transport som beskrevet
 • Dansk Rejseleder på hele turen
 • Engelsktalende lokalguider
 • Byrundtur i Havana og Varadero
 • Visum til Cuba

Ikke Inkluderet på rejsen:

 • Afbestillings- og rejseforsikring (kontakt os for tilbud)
 • Andre måltider end dem nævnt i rejseprogrammet
 • Diverse drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide
 • Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Hvis du ønsker at dele værelse med en medrejsende kan I spare ca. 950 kr. pr. person (kontakt os for tilbud)

Dag-til-dag program kort

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Cuba med KLM, velkomst i Havana lufthavn og transport til vores hotel

Dag 2: Havana – byrundtur i den gamle bydel til fods og med bus

Dag 3-4: Tid til eventyr i Havana

Dag 5: Transport fra Havana til Trinidad

Dag 6: Byrundtur i Trinidad

Dag 7-8: To dage i det smukke Trinidad

Dag 9: Transport fra Trinidad til Varadero

Dag 10-11: Badeferie i Varadero

Dag 12: Hjemrejse

Dag 13: Hjemkomst til Danmark

Fly

Fly med Air France og KLM:

Udrejse:
12mar AF 1751 København – Paris 10.05 12.05

12mar AF946 Paris – Havana 13.50 19.10

Hjemrejse:
23mar KL724 Havana – Amsterdam 18.20 08.30 (ankomst dagen efter)

24mar KL1127 Amsterdam – København 10.00 11.25

– Flyene kan ændres med afrejse til/fra Billund – kontakt os for tilbud.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...