Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/single-rejser.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Vietnam Single

Vietnam

Vietnam er Østens perle og har så ufattelig meget at byde på! Dette kulturrige land har så meget historie og kant og er hjemsted for overdådig natur og smagfulde kulinariske oplevelser.

Når du rejser til Vietnam, er det i den grad en oplevelse for livet, som du aldrig glemmer!

Rejs alene sammen med andre og del dit Vietnam-eventyr med andre glade singlerejsende.

Vores rejser til Vietnam inkluderer altid danske rejseledere og består i høj grad af hel- og halvdagsudflugter, så du også har masser af tid til på egen hånd at udforske Vietnams fremragende kultur og lokale gader og markeder.

pris
Priser fra 15.850,- kr. pr. person i enkeltværelse.

Single Rejser til Vietnam

Vietnam er landet der vil tage pusten fra dig, med sin storslået natur og gamle charmerende byer. Der er ufattelig meget at opleve i Vietnam, og du er garanteret at komme hjem med exceptionelle minder for livet.

Single Rejser tilbyder spændende rundrejser til Vietnam, der byder på både storbyliv og landlige oplevelser, for at den solo rejsende får mest ud af deres Vietnam eventyr.

Besøg de flotteste rismarker, storslåede klippeformationer, byernes travlhed og unik klutur. Vietnam er et helt igennem fantastisk land.

Et eksempel på en fantastisk rundrejse i Vietnam kunne se således ud:

Rejs fra Danmark til Vietnams skønne hovedstad, Hanoi, hvor du vil opleve den flotte Hoan Kien sø, og se traditionelt vanddukketeater. I ville tage på cykeludflugt rundt i Hanois unikke gader, og oplever den legendariske Long Bien bro, der er et arkitektonisk pragt symbol på østens ikoniske landskab med alle dens rismarker og grøntsagsplanter.

I vil tage på cruise i den uimodståelig Halong bugt, som er på UNESCOs Verdenskulturarv liste, her vil vi opleve de storslåede klippeformationer, der er det største område i Asien med denne slags kalkstensformationer, og det er et overvældende syn.

Vi vil bevæge os videre til byen Hoi An, der er kendt for dets farverige gadebillede fyldt med smukke lanterne. Hoi An er også hjem til masser af dygtige skrædere og lædermagere, som laver en masse fine varere.

Fra Hoi An cykler vi langs rismarkerne, ud til landsbyen Tra Que, hvor vi skal opleve hvordan livet på landet leves. Vi besøger de hårdtarbejdende bønder, der dyrker økologiske grøntsager.

Vi tager derefter sydpå til Ho Chi Minh city, tidligere kaldt Saigon, hvilket er Vietnams største by. Her vil vi cykle igennem byens små gader og markeder, så vi kan opleve byen i fulde drag. I ville tage på udflugt til ‘Cu Chi Tunnels’ der forbinder Vietnam og Cambodja. Tunnelerne blev bygget under krigen til soldaterne.

Sidst men ikke mindst besøger I den tropiske Mekong Delta flod, hvor vi oplever lokalområdet med flotte marker, og traditionelt håndværk. Vi besøger også det farverige flydende marked ‘Cai Be’.

Du kan læse meget mere om en lignende Vietnam rejse her.

Fantastiske Halong Bay

Eksemplet herover giver et lille indblik i hvordan Single Rejsers rundrejser oftest er sammensat, med masser af udflugter og oplevelser, så i får mest ud af jeres ferie til Vietnam.

Der er masser af muligheder for at opleve charmerende Vietnam på en singlerejse. Rejs alene sammen med andre, så du kan dele din vietenamnesiske solo rejse med andre solorejsende.

Læs om alle vores Vietnam rejser her og find de solo rejser der passer til dig.

Send gerne en forespørgsel til svane@svanerejser.dk

Se alle vores Vietnam rejser her og book din tur.

Travlhed ved et flydende marked i Mekong Deltaet   Gadesælger i Hanoi

vietnam mand   Vanddukketeater - et must do i Hanoi

Har du lyst til at tage med os til Vietnam, så skynd dig at skriv til os!
Please wait...

 • Jeg elsker at rejse til nye steder og fandt det meget befriende at rejse på en singlerejse sammen med andre, der havde det ligesom mig. Nu har jeg nye venner at dele mine oplevelser med!

  Birthe
 • Som singlepige har jeg været på andre rejser, men der var næsten kun par med udover mig. På singlerejser er jeg sammen med andre singler, og det foretrækker jeg til en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

  Maria

Se flere detaljer om turen:

Pris

Vores priser inkludere altid:

 • Fly tur-/retur
 • Hotel med enkeltværelse
 • Dansk rejseleder
 • Dagsudflugter og entré
 • Alle transfer og transport på turen

Hos Single Rejser går vi op i at alle vores ture er nøje planlagte og er med i prisen. Du spare derfor tid og penge ved at rejse med på Single Rejsers rundrejser.

Læs mere på de enkelte ture her, for at se alt der indkulderes.

Priser fra 15.990,- kr. pr. person. 

Eksempel på dag-til-dag program

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Vietnam, transport til Hanoi, velkomstmiddag
Dag 3: Hanoi – Cykeltur til Bat Trang landsbyen med frokost, byrundtur i Hanoi med besøg i den gamle bydel
Dag 4: Hanoi – I bus til UNESCO Halong bugten, cruise i egen kahyt inkl. mad
Dag 5: Halong bugten – Cruise på bugten med besøg ved fiskerlandsbyer, bus til Hanoi for nattoget til Danang
Dag 6: Danang – Transport til Hoi An, med eftermiddags byrundtur til fods
Dag 7: Hoi An – Spændende cykeltur til landsbyen Tra Que, fodmassage, madlavning og udflugt til ‘My Son’ ruinerne
Dag 8: Hoi An – Fly til Ho Chi Minh City, byrundtur og besøg til krigsmuseet, Notre Dame katedralen m.m.
Dag 9: Ho Chi Minh City – Dagsudflugt til Cu Chi Tunnels, eftermiddags tur på cykel til China Town med shopping
Dag 10: Mekong Delta – Transport til Vinh Long i Mekong Deltaget, besøg hos bønder, traditionel musik show, madlavningskursus, smag lokal ris-vodka
Dag 11: Mekong Delta – Besøg ‘Cai Be’ flydende marked og lokale workshops inden afrejse fra Ho Chi Minh City
Dag 12: Hjemkomst til Danmark

Læs mere om en lignende rejse her.

Visum

Har du et dansk pas skal du ikke have visum til Vietnam for de første 15 dage du opholder dig i Vietnam. Opholder du dig over 15 dage i landet, skal du have et visum. Vi anbefaler, at man køber visum hjemmefra via Den Vietnamesiske Ambassade:

http://www.vietnamembassy-denmark.vn/en/nr070521170031/
Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter indrejse i Vietnam.

Den danske ambassade i Vietnam har to kontorer: Et i Hanoi og et i Ho Chi Minh – se flere informationer her: http://vietnam.um.dk/

Prisniveau

 • Et måltid på en billig restaurant: ca. 12 DKK.
 • 3 retters menu på middelrestaurant for 2 personer: ca. 120 DKK
 • Lokal øl: ca. 5,5 DKK
 • Importeret øl: ca. 9 DKK
 • Kaffe: ca. 10 DKK
 • Sodavand: ca. 3 DKK
 • Flaskevand: ca. 2 DKK

Priserne afhænger selvfølgelig af de steder og byer man besøger og jo flere turister der er, des højere er priserne. Dette er blot for at give en idé om prisniveauet.

Kontakt os nu for booking eller flere informationer om rejsen.

Please wait...